g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
Follow Us:
Image Alt

Nieuwe gebiedsontwikkeling Het Oosterland te Mijdrecht

Nieuwe gebiedsontwikkeling Het Oosterland te Mijdrecht

ee2e8241-5af2-3a5b-94ab-e26daed7f706 (1)

Afgelopen woensdagavond 8 juni konden wij na 1,5 jaar voorbereiding, samen met de gemeente, eindelijk onze ideeën bekend maken. Dit hebben we uiteraard eerst met de inwoners van Mijdrecht gedaan. In Tuincentrum de Huifkar hebben een informatieavond georganiseerd waarbij geïnteresseerden de ontwikkelingsvisie Het Oosterland konden bekijken. Op www.hetoosterland.nl kunnen de plannen worden bekeken.

Het plan is om het glastuinbouwgebied aan de Tuinderslaan/Oosterlandweg om te vormen naar een woonwijk van ongeveer 750 woningen in verschillende typen voor verschillende doelgroepen, waarbij bestaande en historische waarden in het gebied worden versterkt. De nieuwe wijk krijgt verbinding met het naastgelegen Wickelhofpark. Het stedenbouwkundig plan wordt nog uitgewerkt.

De Gemeente De Ronde VenenWissing ruimtelijke denkers, Veenenbosenbosch landschapsarchitecten en Vida makelaars waren ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Er was veel interesse in het plan, de opkomst was erg groot!