g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
Follow Us:
Image Alt

Wethouder Fortuyn ondertekent de laatste realisatieovereenkomst voor Westpolder-Bolwerk

Wethouder Fortuyn ondertekent de laatste realisatieovereenkomst voor Westpolder-Bolwerk

Ondertekening Westpolder Bolwerk laatste fase 1

Een mijlpaal: wethouder Simon Fortuyn heeft samen met ontwikkelaars Kavel Vastgoed en Amvest de realisatieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van het laatste deel van Westpolder-Bolwerk! Het laatste deel van Westpolder-Bolwerk bestaat uit meer dan 320 woningen, direct aan de westzijde van de Randstadrail.

De gemeenteraad heeft in 2021 besloten dat er aan de westzijde van het Westpolder-Bolwerk méér, met name betaalbare, woningen mogen komen. Door de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer is de parkeernorm ook lager. Daarnaast zal voor een aantal woningen de huidige P+R, waar een laag parkeerplaatsen bovenop komt, worden ingezet als parkeerterrein. Zo wordt de beschikbare ruimte optimaal benut, waardoor er extra woningen gebouwd kunnen worden.

De komende periode ontwerpt de ontwikkelaar samen met de architect de nieuwe woningen. Dit gebeurt ook in nauw overleg met de gemeente. Duurzaamheid én lage energielasten zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt, samen met de bekende rijke architectuur waar de Gouden Buurten om bekend staat.

Houd de website van de Gouden Buurten in de gaten voor meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling!