g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
Follow Us:
Image Alt

Co-creatie

Co-creatie

Wonen is mensenwerk, dus is ontwikke­len dat ook. Bij ieder project, klein en exclusief of groot en complex, staat de samenwerking centraal die juist bij dit ene project past. We werken altijd op maat. Maar uiteindelijk draait het om de toekomstige bewoners. Wat zijn hun wensen? Hoe ziet hun droomhuis eruit?

Co-creatie is een vorm van samen­werking waarbij deze toekomstige bewoners meepraten over het ont­werp. Net zo belangrijk is het dat omwonenden of andere betrokkenen die zich hebben verenigd in een belangenorganisatie of een buurt­vereniging hun stem kunnen laten horen. Kavel Vastgoed weet hoe belangrijk het is om te luisteren. Uiteindelijk wint het plan aan kracht en duurzaamheid als iedere belanghebbende bij het plan betrokken wordt.

Juist de participatie van de buurt geeft een project een impuls. Daarbij nemen we graag het voortouw. Positieve ervaring hebben we met woon­inspiratie­avonden voor kopers en brain­stormsessies voor andere betrokkenen. In kleiner verband kunnen we een meeting organiseren met de architect of met één van onze andere partners.

Iedere ontwikkeling maakt contact met de bestaande omgeving. Draagvlak voor de ontwikkeling draagt daarom bij aan een duurzame relatie met de omgeving.