g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
Follow Us:
Image Alt

De Gouden Singel

De Gouden Singel


null
Projectgegevens
ProgrammaOntwikkeling en realisatie 380 woningen én openbare ruimte
Samen metGouden Buurten CV is een samenwerking van Kavel Vastgoed en Amvest, Gemeente Lansingerland, Atelier Dutch (Stedenbouw), Sweco (inrichtings­plan) Claudia Vostrovsky in samenwerking met Schippers Architecten Den Haag

380 Woningen

10 Woningtypes

Berkel en Rodenrijs

2021 - 2026

Vroeger en nu

De Gouden Singel is het deelplan tus­sen het Gouden Podium, De Gouden Zwaan en de Randstadrail. Hier wor­den ca. 380 woningen gereali­seerd. Eengezins­woningen, twee onder één kappers en luxe, vrijstaande woningen. Een park aan de zuidkant is bedoeld als een plek om te ontspan­nen voor alle bewoners van de Gouden Buurten.

De Gouden Singel is waterrijk. Het geeft de buurt een vriendelijk en dorps karakter dat nog eens wordt versterkt door de verschillende woningtypen. Er is veel te zien. Het water biedt de kans om een collectief warmtebronsysteem te realiseren op basis van aqua­thermie.

Ontwikkelingscombinatie Gouden Buurten CV (een samenwerking tussen Amvest en Kavel Vastgoed) ontwikkelt en realiseert de woningen en openbare ruimte voor eigen risico.

“Met Gouden Singel wordt één van de laatste puzzelstukken gelegd van de Gouden Buurten. Met dezelfde sfeer, kwaliteit en oog voor een fijne woon­omgeving.”

Jacco Nieuwstraten – Directeur

“Op de oorspronkelijke polderstructuur is een plan ontworpen met een noord-zuidstructuur van ontspannen groene woonstraten, en een oost-weststructuur die bijzondere plekken verbindt en een visuele relatie met het landschap creëert.”

Rob van der Velden – directeur Atelier Dutch

Category: