g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
Follow Us:
Image Alt

Het Gouden Hart

Het Gouden Hart


null
Projectgegevens
Programma102 appartemen­ten, 5.500 m² winkels en voorzieningen
Samen metGemeente Lansingerland, Amvest, Van Bergen – Kolpa Architecten, Jumbo Supermarkten, Van Mierlo Bouwprojecten, Eteck en Boskalis

102 Woningen

Super. / buurthuis 5.500 m²

Berkel en Rodenrijs

2013 - 2015

Het centrum van de Gouden Buurten

Kavel Vastgoed en Amvest hebben samen het Gouden Hart in Berkel en Rodenrijs ontwikkeld en gerealiseerd. De ontwikkeling is van A tot Z voor eigen risico uitgevoerd.

Het Gouden Hart is letterlijk het kloppend hart van de Gouden buurten. Het is de plek waar de bewoners elkaar ontmoeten, de dagelijkse boodschappen worden gedaan of een drankje wordt gedronken in een van de cafés of restaurants.

De retailplint bedraagt 5500 m². Boven de winkels zijn 102 appartementen gerealiseerd, voor kopers en voor vrije sector huurders. Onderdeel van het plan was een gebouwde parkeervoorziening met voldoende parkeerplekken voor de bewoners.

Eteck exploiteert een WKO-systeem met twee bronnen en een regeneratieleiding naar de Zilvergracht. En levert warmte en koude aan zowel de woningen als aan de winkels.

“Een schitterende plek om te wonen en te recreëren. Of gewoon om je dage­lijkse boodschappen te doen.”

Jacco Nieuwstraten – Directeur

“Sinds 2014 gaan we al voor 0 met deze WKO installatie in de Gouden Buurten! Nu bouwen we verder aan een warmtenet voor de komende ontwikkelingen.”

Jaap van Eck – directeur Eteck