g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
Follow Us:
Image Alt

Het Gouden Podium

Het Gouden Podium


null
Projectgegevens
Programma413 woningen
Samen metGemeente Lansingerland, Amvest, Aegon, Sweco, Riz Bouw, Urban Synergy, Van Bergen Kolpa, De Nijl Architecten

400 Woningen

20+ Woningtypes

Berkel en Rodenrijs

2016 - 2021

Modern tuindorp

Het Gouden Podium is ontwikkeld door Kavel Vastgoed en Amvest. De ontwik­keling van deze woonwijk in Berkel en Rodenrijs is voor eigen risico uitgevoerd. Zowel voor de grond­exploitatie, als voor de vastgoed­exploitatie.

In het Gouden Podium is plek voor 413 woningen, een school voor voortgezet onderwijs en een basisschool. 89 woningen zijn bedoeld om te huren waarvan 18 sociale huurwoningen door Aegon in belegging zijn genomen.

Het Gouden Podium heeft een eigen gezicht in de Gouden Buurten. In het steden­bouwkundig plan is nadruk­ke­lijk gekeken naar het historische tuindorp. Daarbij vroeg een bestaand tuinderslint om speciale aandacht. De risico’s konden goed worden gemanaged door samen met de gemeente een plan voor omgevings­­management op te stellen.

“In dit plan realiseren we woningen voor een hele brede doelgroep. Van vrije sector koop, middendure huur tot sociale woningbouw. Voor ieder wat wils”.

Jacco Nieuwstraten – Directeur

“Een project van deze omvang en complexiteit vraagt om een goede samenwerking en bundeling van krachten tussen gemeente, ontwikke­laars, belegger en bouwers. En dat doen we op een prettige manier.”

Edwin Aaftink – ontwikkelingsmanager Amvest