Kavel Vastgoed | Het Gouden Hart - De Gouden Buurten

Het Gouden Hart

Het centrumgebied bij het RandstadRail-station zal straks letterlijk het kloppende hart van de Gouden Buurten vormen. Het Gouden Hart is dè ontmoetingsplek voor de bewoners van deze wijk met een levendig plein en een keur aan winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een supermarkt en andere voorzieningen.
Hierboven komen zowel koop- als vrije sector huur-appartementen. Kortom, een bruisend centrum waar wonen, winkelen en ontmoeten in evenwicht zijn.

Wonen
In het Gouden Hart worden 23 koopappartementen gerealiseerd. Daarnaast komen er 75 vrije sector huurwoningen en 4 starters-appartementen.

Winkels
Op straatniveau komen allerlei winkels voor de dagelijkse boodschappen, waaronder een supermarkt (Jumbo) en andere voorzieningen. De gehele retail plint bedraagt circa 5.600 m². De commerciële plint wordt door een belegger in portefeuille genomen.

Het Gouden Hart is in samenwerking met Amvest ontwikkeld en gerealiseerd. De volledige gebiedsontwikkeling is risicodragend ter hand genomen, van het bouw- en woonrijpmaken en de inrichting van het parkje tot aan de realisatie van het vastgoed.

Informatie:
Commercieel :
– retail circa 5.600 m² bvo
– supermarkt circa 2.100 m² bvo
– horeca circa 300 m² bvo

Woningen:
– koopwoningen:     27 stuks
– huurwoningen:     75 stuks vrije sector
– parkeerplaatsen:  153 stuks

Samenwerking:       Amvest
Architect:                 Van Bergen – Kolpa Architecten
Oplevering:              2015

Website