Kavel Vastgoed | De Stroom der Verademing - Haagse Regentessekwartier

De Stroom der Verademing

Wonen in veelzijdigheid
Kavel Vastgoed heeft een plan ontwikkeld voor een nieuwe wijk in het oude bestaande Haagse Regentessekwartier, van origine een kleurrijke wijk met verschillende woningtypen en straten.

De Stroom der Verademing is een uniek project. Op de plaats van de voormalige Mondriaanschool zijn 73 ruime woningen met tuin gerealiseerd en dat vlak bij het centrum van Den Haag. De Stroom staat in een deel van de wijk waar al veel aan stadsverbetering is gedaan. Het terrein van de Mondriaanschool heeft een mooie afmeting voor een nieuwe kleine buurt. Aan de ene kant sluit het aan op het moderne park De Verademing en aan de andere kant kijkt men de smalle straatjes van de ‘Blauwe pannen buurt’ in. De locatie bevindt zich tussen oud en nieuw en Kavel Vastgoed meent, na intensief overleg te hebben gehad met de gemeente, in haar opzet te zijn geslaagd om met De Stroom op een eigentijdse manier aan te sluiten op de bestaande woonomgeving.

Dit project is een eigen ontwikkeling. Het project bestaat uit koop en vrije sector huurwoningen. Een aantal woningen is aan Wooninvest verkocht als vrije sector huur woningen.

Informatie:
Woningen:
– eengezinswoningen:          60 stuks
– drive in woningen:              13 stuks
Vrije sector huurwoningen: Wooninvest
Architect:                                KOW Den Haag
Status:                                     gerealiseerd